Bakkekontakten

møter med mennesker, misjon & Madagaskar

Nyhetsglimt


01.06: Drømmereise på Madagaskar

Lonely Planet har valgt å presentere Madagaskar som en av elleve drømmereiser i 2018. I årets utgave av Drømmereiser tøffer en Vietnam på langs med tog, utforsker villmarka i Canada og lever seg inn i St. Petersburgs majestetiske fortid. Av alle de afrikanske landene er det Sør-Afrika og Madagaskar som får den eksklusive statusen som drømmereiser.

Det blir foreslått et program for en to ukers tur til Madagaskar. Første del er lagt til vestkysten med besøk i nasjonalparken Kirindy, eksotiske ferjereiser over to elver og klatring i Tsingy. Nasjonalparken i Tsingy, som står på UNESCOs verdensarvliste, blir omtalt som "verdens største steinskog".

Andre del av drømmereisen går østover til nasjonalparken i Andasibe og ender langs Pangalana-kanalen. Det blir lokket med sjiraffsnutebiller, sang fra lemurer og nattaktive fingerdyr.

En blir anbefalt å kjøpe med seg den eksklusive sjokoladen fra Robert, som er laget av gassisk kakao. Drømmereisen trenger ikke å koste mere enn 300 - 400 Nok per dag, hvis en bor enkelt, spiser på lokale restauranter og reiser med taxibe, ifølge Lonely Planet. Men hvis en vil leve komfortabelt må en ha et dagsbudsjett på over 2.000 Nok.

AMB 01.06.18